PERSONDATAPOLITIK



CC feriebolig værner om privatlivets fred – også når du møder os online. Således vil al behandling af personlige oplysninger, som genereres på denne hjemmeside, være i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning på området.

Hjemmesiden indsamler oplysninger på forskellige måder. Når du bruger vores tjenester, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail og andre kontaktoplysninger, som er relevante for leveringen af den ønskede ydelse. Disse oplysninger vil kun blive anvendt som led i det generelle kundeforhold og for at gøre det lettere for dig at bruge hjemmesiden. Vi anvender cookies og logfiler, som giver os værdifulde oplysninger om brugen af vores hjemmeside. En cookie er information, som sendes til din browser fra en web-server, og som gemmes på din harddisk indtil du sletter den. Vi anvender denne information til at følge trafikmønstre, som igen anvendes i forbindelse med systemadministration, indsamling af oplysninger om besøgsadfærd og præferencer med henblik på at optimere hjemmesiden.

Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand, medmindre vi har indhentet dit samtykke hertil, og vi gør alt, hvad vi kan, for at sikre dine personlige oplysninger.

Hjemmesiden er omfattet af sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte mod tab, misbrug og ændring af de oplysninger, vi har kontrol over.

Persondatapolitik for CC feriebolig

Når du bruger tjeneste fra CC feriebolig eller i øvrigt interagerer med CC feriebolig behandler CC feriebolig

dine personoplysninger som dataansvarlig.

I dette dokument beskriver vi vores behandling af dine personoplysninger, herunder:

• når du bruger tjenesteydelser fra os, og/eller
• når du tilmelder dig et eller flere af vores nyhedsbreve
• når du tilmelder dig som bruger/kunde for at modtage et login


Nederst beskriver vi de rettigheder, du har i henhold til gældende lovgivning, og hvordan du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores behandling af dine personoplysninger.

Behandling af personoplysninger når du køber burger vores tjenester

Når du burger vores tjenester, bliver du bedt om at oplyse navn, e-mail, kortoplysninger og andre kontaktoplysninger, som er relevante for bruge af tjenester der udbydes Vi bruger disse oplysninger for at opfylde aftalen, som du indgår med os, eksempelvis til Indgåelse af aftale mellem lejer eller udlejer eller mellem køber og sælger. Vi behandler derudover din e-mailadresse og oplysninger om dit køb for at kunne sende tilbud til dig, såfremt betingelserne herfor i markedsføringsloven er overholdt. Endeligt registrerer vi din IP-adresse. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven.

Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores data behandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os. Som udgangspunkt opbevarer vi data om dine køb i 5 år, hvorefter vi sletter dem.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. I nogle tilfælde registrerer vi også andre oplysninger om dig, f.eks. hvilket postnummer, du bor i, eller andre oplysninger, som du konkret giver os. Vi bruger disse yderligere oplysninger til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på CC feriebolig ’s hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier.

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en email til info@ccejendomme.com eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig som medlem/kunde

Når du tilmelder dig som medlem/kunde registrerer vi din e-mailadresse og eventuelle andre kontaktinformationer for at kunne verificere dig som kunde. Du vil efterfølgende blive valideret som kunde og herefter modtage en e-mail hvis du godkendes og du kan herefter logge ind på hjemmesiden og komme helt frem til produktsiderne der indeholder priser.

Vi bruger også cookies og lignende teknologier til at spore dine handlinger på CC feriebolig ’s hjemmeside. Disse oplysninger bruges ligeledes til at kunne individualisere de tilbud og nyheder, vi sender til dig. Se i øvrigt vores cookiepolitik, hvor vi beskriver vores brug af cookies og lignende teknologier. Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en email til info@ccejendomme.com eller framelde dig direkte i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig.

Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Vi overlader i en række tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores data behandlere. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi lader vores data blive hostet hos en ekstern leverandør, og når vi lader en professionel betalingsfacilitator varetage modtagelsen af din betaling på vegne af os.

Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler, der vedrører dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger. Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

CC feriebolig ApS
Søndre Alle 2
4600 Køge
CVR-nr. 39226324
E-mail: info@CCferiebolig.com
Tlf.: (+45) 56 63 50 07


Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K
Tlf.: (+45) 33 19 32 00
Fax: (+45) 33 19 32 18
Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt