Om os

CC Holiday Homes administreres fra CC Ejendomme Køge. Selskabet administrerer alle vores ejendomme i udlandet, hvor vi arbejder med køb/salg og udlejning. Endvidere rådgiver vi omkring køb af ejendom i udlandet, og vi bistår med handlens gennemførsel, samt finansiering i forbindelse med købet. Vi tilbyder endvidere at man kan benytte vores boligportal, hvis man ønsker at købe eller sælge, og vi bistår også i forbindelse med udlejning og drift af ejendommene i udlandet.

CC Ejendomme Køge ApS er en privat virksomhed som arbejder inden for ejendomsadministration, selskabs administration og ejendoms udvikling. I det følgende afsnit vil virksomhedens rammer blive beskrevet.

Carl ”Calle” Christensen – er grundlægger af ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980 hvor han købte sin første ejendom, i en alder af blot 21 og har siden arbejdet med ejendomsudvikling.

Carl Christensen har ligeledes mere end 20 års erfaring med udvikling og opførelse af bygninger til dagligvarebutikker. Carl Christensen's største projekt har været Den Hvide By i Køge, hvor han har stået for udviklingen af den oprindelige ”Codan Gummi Fabrik” et område på 285.000 kvm. Som I dag fremstår som et meget attraktivt erhvervsområde med mere end 100 erhvervslejemål. Firmaets domicil er på Søndre Allé 2 i Køge i Brohuset, som Carl Christensen har omdannet til spændende erhvervslokaler. Brohuset har tidligere tilhørt Kureer familien som har haft huset i mange år.

Carl Christensen er uddannet i den finansielle verden og har arbejdet i bankmiljøet i mange år, bl.a. som bankdirektør i Roskilde Bank og Jyske Bank. Carl Christensen har ligeledes altid været aktiv i sportsverden dels som træner og dels som leder og kender betydningen af et godt netværk og frivilligt arbejde. Carl Christensen er bestyrelsesformand i Team Sydhavsøerne A/S, som han selv har været medstifter på for 13 år siden, Men har også en fortid som adm. Direktør i Herfølge Boldklub, samt som træner og bestyrelsesmedlem i Køge Håndbold Klub.

Ejendomsadministration CC Ejendomme Køge ApS administrerer mere end 70 ejendomme og op imod et par hundrede lejemål, primært indenfor erhverv. CC Ejendomme Køge tilbyder alt inden for ejendomsadministration og formidling af ejendomme samt assistance med udviklingsprojekter.

Udførelse/gennemførelse af byggesager dels egne men også for fremmede. Selskabet ejer endvidere selv adskillige boliger i Frankrig og Spanien, hvor den løbende administration varetages af CC Ejendomme.